Log på / Registrering

Log på

Hvis du allerede har en konto hos DataDiggers, skal du indtaste den e-mail-adresse og adgangskode, du brugte ved registrering, og klik på Log ind. Det er muligt at blive bedt om at bestå en opmærksomhedstest (captcha); ikke noget problem, følg blot instruktionerne på skærmen. Hvis du har glemt dit kodeord, eller hvis adgangskoden ikke virker, skal du klikke på "Glemt dit kodeord?" for at nulstille den.

Registrering

Hvis du endnu ikke har en konto hos DataDiggers, skal du klikke på fanen Tilmeld dig nedenfor, udfylde de tomme felter, kryds i boksen nederst og klik på Tilmeld dig. Den adgangskode du vælger skal have mindst 8 tegn, både store og små bogstaver, skal mindst indeholde et tal og et symbol (!@#$%^&*?_~-£.). Om et par minutter vil du modtage en email fra os med et aktiveringslink; Klik venligst på dette link for at bekræfte dit medlemskab, og du vil begynde at modtage invitationer til undersøgelser inden for de næste par dage!

Hvis du har spørgsmål kan du kontakte os via oplysningerne i vores kontakt side eller send os en mail på panelsupport.dk@datadiggers-mr.com. Tak!
Gå op

Sorry, you can't to browse this website.

Because you are using an outdated version of MS Internet Explorer. For a better experience using websites, please upgrade to a modern web browser.

Mozilla Firefox Microsoft Internet Explorer Apple Safari Google Chrome