Hvad er et online-panel

Kort sagt, et online panel er en gruppe af internetbrugere, der er enige om at udfylde online undersøgelser og deltage I forskellige markedsundersøgelses kampagner.

Emnerne i online undersøgelserne er ekstremt forskellige, for eksempel fra madforbrug op til, hvor ofte du få adgang til internettet på din mobiltelefon.

Invitationer til undersøgelsen sendes til den e-mailadresse, der er indsamlet på panel registrerings stadiet; e-mailen indeholder et link til den hjemmeside, hvor online undersøgelsen er hostet, og medlemspanelet opfordres til at besvare spørgsmål og dele dens mening på denne måde.

At udfylde en online undersøgelse tager normalt 10-15 minutter, men der er tilfælde, hvor varigheden af afslutningen på undersøgelsen kan tage længere tid.
Under alle omstændigheder, for hver fuldført undersøgelse, vinder panel medlemmet penge eller elektroniske point. Hver undersøgelse har en anslået udfyldningstid: jo højere den anslåede færdiggørelses tid på undersøgelsen er, jo højere er den mængde ​elektroniske point eller penge, som du vinder. Når du når en vis saldo, har du forskellige måder at hæve din indtjening på: PayPal, bankoverførsel til personlig konto, kontanter, online kuponer osv.

Din saldo er vist i dit panels personlige konto. Der er ingen forpligtelse til at udfylde hver eneste online undersøgelse, som du inviteres til, selv om det er i din fordel at gøre det, fordi du på denne måde indtjener flere belønninger. Du kan annullere din panel konto til enhver tid.

Sorry, you can't to browse this website.

Because you are using an outdated version of MS Internet Explorer. For a better experience using websites, please upgrade to a modern web browser.

Mozilla Firefox Microsoft Internet Explorer Apple Safari Google Chrome