Belønninger

Hvad kan jeg vinde?
du far penge direkte ind på din medlemskonto, hver gang du udfylder online undersøgelse korrekt. Det beløb, du vinder, afhænger af den estimerede interview længde, og det vises altid i hver undersøgelses invitations brev vi sender dig via e-mail. Husk, at kun undersøgelser, der er udfyldt korrekt vil belønnes. Det kan forekomme, at du ikke er berettiget til en bestemt undersøgelse, i hvilket tilfælde du ikke vil optjene en belønning. Vi stræber altid efter at sende dig undersøgelser, der er egnet til din profil, derfor er det vigtigt at holde din profil opdateret på alle tidspunkter.

Konklusionen er, at systemet er meget enkelt: jo flere fuldførte undersøgelser, jo højere beløb vil du tjene! Når du har optjent 100 kr på din konto, kan du nemt kan hæve dine penge ved hjælp af en af betalingsmetoder, der er nævnt nedenfor:

  • PayPal: PayPal er et pengeoverførsels system, der giver brugerne mulighed for at overføre penge fra deres PayPal-konti til deres bankkonti, eller til at betale hos forskellige online handlende. For at denne metode skal fungere, skal du oprette en PayPal konto ved hjælp af den samme e-mailadresse, som du bruger til DataDiggers. Læs mere om PayPal here.
  • e-Gavekort fra Amazon.de: Elektroniske gavekort som du kan bruge til at få rabatter, når du handler på Amazon.de. Det mindste beløb, der kræves for at købe dette gavekort er 100 kr.
At hæve dine penge er utroligt enkelt:
  1. Login på din konto
  2. Klik på “Opdater profil” og vælg din foretrukne betalingsmåde. Klik på ”Opdater”.
  3. Go to “Indløs belønninger” og klik på “Indløs” knappen. Det er det hele!
For yderligere oplysninger, skal du ikke tøve med at kontakte os, dit dedikerede panel support team er mere end glade for at hjælpe.

Sorry, you can't to browse this website.

Because you are using an outdated version of MS Internet Explorer. For a better experience using websites, please upgrade to a modern web browser.

Mozilla Firefox Microsoft Internet Explorer Apple Safari Google Chrome